طرز تهیه ته چین گوشت و بادنجان

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

مواد لازم :

برنج : 3 پیمانه

گوشت چرخ كرده : 250 گرم

رب گوجه : یك قاشق غذاخوری

تخم مرغ : چهار عدد

پیاز : یك عدد

سیر : سه حبه

پودر هل : 1/2 قاشق چایخوری

گلاب : 1 قاشق غذاخوری

ماست : 2/3 لیوان

زعفران دم كرده : دو قاشق غذاخوری

نمک : به میزان لازم

فلفل قرمز : به میزان لازم

زردچوبه : به میزان لازم

سماق : یك قاشق چایخوری

روغن : 1/2 پیمانه

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ته چین گوشت و بادنجان  ,اموزش اشپزی

 طرز تهیه  :

بادنجان ها را پوست گرفته و برش های حلقه نیم سانتی میزنیم ، سپس درون روغن سرخ میكنیم .
پیاز را خرد كرده و درون روغن مقداری همراه با زردچوبه سرخ میكنیم ، سپس سیر و رب را به آن اضافه كرده و تفت مختصری میدهیم گوشت را به آن اضافه كرده و همراه با نصف استكان میگذاریم تا بپزد و به روغن بنشیند ، سپس نمك ، فلفل قرمز و سماق را به آن اضافه میكنیم مجدادا تفت كوچك دیگری میدهیم .
برنج را جوشانده و سپس آن را آبكش میكنیم .
در ظرفی ابتدا دو عدد تخم مرغ كامل به علاوه دو زرده را شكسته خوب همزده و سپس ماست ، زعفران ، هل ، گلاب و دو قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه كرده و مجدادا به خوبی هم میزنیم تا مواد كاملا مخلوط شود .
برنج را به مخلوط ماست و تخم مرغ اضافه میكنیم و به خوبی مخلوط میكنیم .
درون قابلمه مورد نظر مقداری روغن ریخته و میگذاریم تا كمی داغ شود ، سپس به ترتیب ابتدا نیمی از مخلوط برنج ، بادنجان ها ، مواد گوشتی و در آخر الباقی برنج ها را روی مواد میریزیم .

منبع: خانم رضازاده

تمامی حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به فود لرن می باشد
Designed by:vistweb

Search

وکیل

طراحی سایت ارزان

وکیل دادگستری

بهینه سازی سایت

آموزش آشپزی