باقالی پلو با مرغ | فودلرن

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

فودلرن مرجع تخصصی آشپزی _ با آموزش یکی دیگر از غذاهای خوشمزه ایرانی در خدمت شما هستیم ، باقالی پلو با مرغ یکی از پرطرفدارترین غذاهای مجلسی و مناسب میهمانی های ما می باشد که کمتر کسی پیدا می شود که از خوردن آن لذت نبرد، با ماهمراه باشید تا قدم به قدم تهیه باقالی پلو با مرغ خوشمزه را به

شما آموزش دهیم.

مواد لازم

برنج ۳ لیوان
مرغ ران و سینه ۴ تکه
سیب زمینی ۲ عدد
روغن به مقدار لازم
زعفران آب شده ۴ قاشق چایخوری
باقلا خلال شده ۱/۲ لیوان
فلفل سیاه نمك به مقدار لازم
شوید خشک ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه
۱- مرغ را در ظرفی با مقداری آب ، پیاز و نمك بپزید و پس از تمام شدن آب مرغ آن را كمی در روغن خودش تفت بدهید.
۲- پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید.
۳- پیاز تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید.
۴- در ظرفی جدا مقداری آب بریزید و پس از جوش آمدن باقلا را به آن اضافه كنید چند جوش كه زد برنج را اضافه كنید و برنج را بعد از كمی جوش خوردن آبكش كنید.
۵- در قابلمه مورد نظرتان كمی آب روغن درست كنید به این صورت كه روغن را با نصف لیوان آب داغ كنید.مقداری از آب روغن را كنار بگذارید و برای ته دیگ از سیب زمینی ها استفاده كنید و روی آنها مقداری زعفران بریزید.برنج و باقلا را در قابلمه ریخته و شوید را لابه لای برنج بریزید.
۶- همچنین مرغ ها را در بین برنج قرار دهید.باقی آب روغن را روی برنج داده و زعفران اب كرده را در آخرین لایه برنج اضافه كنید.

سایر نکات
خوردن این غذای سنتی با دوغ و ماست موسیر پیشنهاد میشود
اگر از باقالای خشك استفاده میكنید آن را مدت بیشتری در آب بپزید تا سفتی اش از بین برود.
ارسال از: زهرا معتمدی

برای ارسال نظر لطفا وارد سایت شوید

تمامی حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به فود لرن می باشد
Designed by:vistweb

Search

وکیل

طراحی سایت ارزان

وکیل دادگستری

بهینه سازی سایت

آموزش آشپزی