طرز تهیه آبگوشت بزباش

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

 

فودلرن مرجع تخصصی آشپزی - آبگوشت بزباش نوعی غذاست که ویژگی آن سبزی موجود در آن است. بزباش شباهت زیادی به قرمه سبزی آبدار دارد. محبوب‌ترین غذا بین مردم ارمنستان آبگوشت بزباش است. آبگوشت بزباش یکی از غذاهای سنتی استان همدان به شمار 

میرود.

مواد لازم

فلفل سیاه   به مقدار لازم

گوشت  ۴۵۰ گرم

پیاز  ۱ عدد

سبزی(شامل تره ، جعفری ، شنبلیلیه)  ۲۰۰ گرم

لوبیا(سفید یا قرمز)  ۱ فنجان

سیب زمینی  ۳ عدد

زردچوبه   به مقدار لازم

لیمو عمانی  ۳ عدد

نمك   به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- ظرفی مناسب انتخاب كرده و مقداری از دنبه گوشت را جدا كرده و روی حرارت قرار دهید تا آب شود.

۲- سپس پیاز را به 2 یا 4 قطعه تقسیم كرده و داخل دنبه انداخته و كمی تفت دهید.

۳- سپس ادویه و گوشت را به مواد اضافه كرده و مدتی آنها را تفت دهید و لوبیا سفید را به آنها اضافه كنید.

۴- مقداری آب به مواد اضافه كنید و آنها را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و سپس حرارت را ملایم كرده و اجازه دهید غذا خوب بپزد و جا بیفتد.

۵- پس از گذشت 3 ساعت و پخته شدن مواد در ظرفی جدا گانه سبزی ها را ساطوری كنید و با مقداری روغن آنها را خوب سرخ كنید و به غذا اضافه كنید

۶-  در این زمان لیمو عمانی های شسته و هسته گرفته را هم به غذا اضافه كنید ، در اواخر پخت غذا سیب زمینی را اضافه کنید و پس از نیم ساعت غذا را برای سرو آماده كنید. 

فودلرنی های عزیز می توانید تجربه خود را از تهیه و سرو آبگوشت بزباش با فودلرن در میان بگذارید.

 

برای ارسال نظر لطفا وارد سایت شوید

تمامی حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به فود لرن می باشد
Designed by:vistweb

Search

وکیل

طراحی سایت ارزان

وکیل دادگستری

بهینه سازی سایت

آموزش آشپزی