امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعال

فودلرن مرجع تخصصی آشپزی-طرز تهیه یک نوع سالاد مرغ که بسیار خوشمزه و پرطرفداره. طرز تهیه آسانی داره که خدمت شما همراهان عزیز تقدیم می کنیم تا شما هم از خوردن سالاد مرغ لذت ببرید.

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

فودلرن و آموزش سالاد سزار برای فودلرنی های عزیز.

سالاد سزار از سالادهای ایتالیایی است که در سال‌های اخیر در منوی رستوران‌های ایتالیایی به چشم می‌خورد. سالاد سزار، سالادی است که با پنیر پارمیزان طعم دار می‌شود، به آن سس مایونز اضافه نمی‌کنند و با مرغ گریل شده (نه سرخ شده) یا بدون آن و نان‌های تست سرخ شده در روغن زیتون آماده سرو می‌شود.

سالاد سزار، سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سن‌دیه‌گو بود؛ درست شد.سزار کاردینی بعد از چند سال کار در سن‌دیه‌گو، به تجوانای مکزیک مهاجرت و در همان جا رستوران خود را برپا کرد. در سال ۱۹۲۴ میلادی برای جشن ۴ ژوئیه، سزار این سالاد محبوب را درست می‌کند. جالب این است که این سالاد، به دلیل کمبود مواد اولیه در رستوران سزار به وجود آمد، مخلوطی از مزه‌های کاملاً سنتی ایتالیایی که از آن روز تا به حال هر کسی آن را خورده به طرفداران این سالاد پیوسته. پنیر پارمزان، کاهو و روغن زیتون بکر به همراه سس ورسترشایر (Worcestershire) که معمولاً در آمریکا برای سس سالاد استفاده می‌شود. این سالاد خوشمزه در ۲۰ دقیقه تهیه می‌شود. قدمت این سالاد به ۱۰۰ سال پیش برمی‌گردد.

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

فودلرنی های عزیز سالاد یونانی یکی از سالادهای پرطرفدار در دنیاست که با هر ذائقه ای سازگار است و در اکثر کشورهای دنیا چه در روستوران ها و چه در خانه ها در کنار غذا سرو می شود.این سالاد خوشمزه مشابه سالاد کاهو ما ایرانی ها می باشد البته با کمی تغییر در مواد و همچنین تهیه آن.امیدواریم که با تهیه سالاد یونانی از خوردن آن لذت ببرید.

تمامی حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به فود لرن می باشد
Designed by:vistweb

Search

وکیل

طراحی سایت ارزان

وکیل دادگستری

بهینه سازی سایت

آموزش آشپزی